Archive for September, 2008

Dah beli baju raye

uh….dah beli baju raya setelah sekian lama menanti…takde masa nk pegi…beli kat I Setan & parkson jer….ada SALE

Tapi yg menggusarkan adalah, time kat Isetan tu, ada cashier ni dia swipe kad VISA aku dua kali…so Bank pun caj la 2x…aku balik tgk maybank acc statement baru nampak…leceh tul la…kol maybank buat report…pastu kene tunggu 3-4minggu untuk dorang refund balik…tak bnyk…RM91.50 je mangkuk tue terswipe 2 kali..jadi bank caj aku RM183…
Nasihat aku la, korang shopping…betta gune cash la..serik aku..ni nasib baik RM91.50…kalau beli laptop Rm3000 gune KAD?Tak naya kene tunggu….

ni resit dia..(geram tol aku ngan cashier tu)

Resit VISA
P/s: Hanya 1 resit je kuar…walhal ada 2 transaksi…check Online Statement..Luckily…

Keputusan Ujian Psychometric MAS akan keluar tak lama lagi

Keputusan Ujian Psychometric MAS akan keluar tak lama lagi

huhuhu…tiap2 minggu aku kol MAS HR nk tawu result..balik2..jawapn sama..adik, 31/7 nye MISPA belum kuar lagi..kol next week k?

hurm…OK..terima kasih..

===

ingat nk beli baju kat Flight Crew Training Centre…tapi kakak in charge tu takde…adus

Balik Kampung “Checklist”

Checklist sebelum balik kampung..

Baju raye dah ada..Baju mlayu dah ada..Ape lagi arr?

Haaa…Fish?? =)ehehehe…

dah beli dah holiday food…2 biji…boleh tahan sampai 7hari..huhu..fish aku mkn banyak..jadi dlm 5 hari kot..:>>:))

and…this is my FISH…

tapi…Timer untuk “lampu” ikan tak beli lagi…Hurm..nk kene cari ni..kalo x…takkan lampu on 24jam untuk 5 hari??Meletop nanti:no:

Jadi aku pun gi la cari jap…time kat pagar..ada sekor kucing ni..tido..mule2 aku x nampak..nasib baik aku x pijak..:>>:))..suke2 je tido tengah jalan..

Aku pun “kejotkan” la dia…

P/s: Saya tahu apa yg anda fikirkan apabila melihat “cara” kucing itu…Ketahuilah, bahawa aku takde kucing..ni kucing jiran datang singgah umah aku..huh|-|

Caw…nk gi beli timer…

Seharian menghantar kue raya sekitar KL

“Letih”…

Itulah ungkapan yg boleh menggambarkan keadaan diriku..haha…hantar kue area KL 2-3hari sebelum raya mmg penat…dah la jem giler…org nk beli baju raya la ape la…tu pasal sesak teramat amat…sepatutnya sampai 15minit jadi 1jam 15minit..dah la aku yg drive kete…gi antar kat OCBC Bank…RHB Bank…Menara Celcom…aduh…nk benti tepi mmg takley…jem…kang langgar lak..:(

Ni snapshot betul2 depan OCBC Bank,Jln Tun Perak..Memang JEM!!XX(

Perjalanan ke Bank RHB plak..

Jem..1 lorong..??!:crazy:

KLCC…Huh:?: