Flying School

Yea yea…AKu dah dapat tempat di salah satu flying skul kat M’sia nie..ehehehe..so..sementara tunggu nak masuk…ada la beberapa notes yg aku print untuk dibaca..ye la..nk bwk kapal terbang ni bukannye senang..nota2 sume tebal2..lebey2 lagi melibatkan nyawa aku dan juga para penumpang…

Passengers trusts pilots…and pilots trusts machine…its a complex relationship:lalala:(ahaha)…but sometimes ada jugak case org panggil “False Error”…

biarkan tu dulu..sbb aku pun bukannye baca abis lagi..baru nk merangkak..

ni nota yang aku print sendiri…

null
Contents dia..tak bnyk =p..precourse jerr

null
Contoh notes~

null
cantik kan gambr awan =p

null
takde la tebal sangat…boley ler…

and ni notes yg diprint oleh Bakal Abg ipar aku iaitu Abg pasha…mmg aku salute..paling koman pun total papers..ribu2 jugak laa..(aku malas la nk kire sekeping2):crazy: (credits to FAA!!)

null

null

dan yg paling cun nye..printing quality mmg CUN~~88|aku rasa laser kot..(office nye;D)…dan notes ni ada banyak gambar2 cantik2..jadi aku pun suka la tgk gambar2 tue..ehehe..

null

null

null

null

null

thx again to abg pasha & amie… (mane thumbdrive aku?Takbagi balik??:idea::?:)88|

skrang, terpulang kepada aku untuk menggunakan dengan sebaiknya atau mensia-siakan…ehehe..ceh ceh ceh…;)B)

null
Ketebalannya, aku agak2 dlm 2ribu pages kot…sbb berat lebey 4-5KG..huh..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: