Siapkan checklist MARA…

Hurm…setelah diteliti butiran yang dikehendaki dalam offer letter MARA tu, ada banyak bende nk kene buat..jumpa penghulu..matikan setem..saksi..pesuruhjaya sumpah dan akhir skali serahkan balik semua kat MARA

Jadi, hari ni listing aku adalah utk :
1)Pegi jumpa saksi “pegawai insolvensi” kat pertama kompleks
2)Matikan setem kat agreement

Aku gerak ngan mak aku dlm kol 1.15PM dari rumah menuju ke Sogo..huh..:!: Panas yang mmg terik..XX(
Masa tu, takde jem sgt..boley lee…

null
depan IJN..

Sampai je kat bulatan pahang..keadaan bertukar menjadi parah..haha..bnyk kereta siottt:'(|-|

Sepatotnya sampai kat area sogo dlm 5minit..jadi 22minit..huh…traffic light bnyk..nk wat cane..

jadi..kira-kira kol 2.10PM sampai kat area sogo..hurm..nk parking mane?Sogo or pertama kompleks?Coz pasni nk mrayap gi Sogo..aku wat keputusan park kat Pertama kompleks..sbb urusan kat situ TERAMAT PENTING dan x bpe penuh arr..:>>

null
Ada tandas awam kat dpn sogo…1st tgk terbuka mcm ni..B)

null
parking:>>:P

Bile dh sampai tu..terus naik..jumpa officer merangkap kwn mak aku…
null

Tak lama…dlm 12minit je setel semua..ehehe..ok..checklist no 1 completed…skrg pegi sogo!!

null
Well, ni je gmabar aku amek..tak amek dah…huhu..bosan…:crazy::lalala:

Shopping punya shopping..dah dlm kol 4PM..huhu..pejabat LHDN tutup daa..haha..esok je la gi:crazy:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: