Counter Strike Private Lan (4persons)

:p:D

Skrg pukul 2.30AM…esok tak skola(hari ni)…jadi, boley la kalau nk tido lmbt skit…masa ni, aku tgh setup red alert kat pc Afifi..Win vista..setup punya setup…tak ley install…sbb incompatible…RA2 tak support Vista…jadi tak dpt la main..fifi pun dtg ingat nk amek laptop dia bwk balik sblum dia tido…dlm kol 2.45AM…sblm dia blah, dia ajak aku men CS…aku ckp..OK…kejap je taw..aku nk tido..
undefined

then..main punya main..fawaz datang..ramzi datang..ebab pun datang…sume tgh best gila babi dorang ckp..hahaha…jadi, apa aku buat…aku bagi installer kat dorang…dorang join..hahaha…main punya main…gila tak sedar dah kol 5.30AM!!!

undefined

kitorang main sampai 6AM…benti jap…trus breakfirst nasik lemak..sempoi gila ar ritu..aku mmg lapar gila sial…mmg tambah nasi..untuk kali pertama lepas dtang kat APFT!!Berselera gila..

haaaa…balik je terus tido…ahahaha|-|bgn kol 12.25…5min gi parade!!

ramzi…tu la…tido lewat….jatuh katil pun tak sedar lagi…:)):yes::>>
undefined

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: