Archive for IJN

We have moved..!

Dear readers,

I would like to inform you, with effective of 12/05/2011, I will move this blog to a new blogspot address. As far as I’m concern, blogspot provide more features compared to wordpress . Rest assured that this blog will not be deleted, as some of the pictures link are from this wordpress address. Be advised, no more update will be provided here at rezolles.wordpress.com .

My new blog address => http://rezolles.blogspot.com

Advertisements

IJN—> PNB

Hurm…

Hari ni merupakan hari terakhir akan ku pergi ke IJN sbb sesi fisioterapi ayah aku dah habis..huh|-|

Akan tetapi……..

Semasa dalam perjalanan…(to be exact), dlm terowong smart…kereta yang dipandu aku berbunyi ketap ketap ketap (tayar)..dan aku mula syak sesuatu…jadi “Emergency Checklist:P” referred…

1)Reduce Throttle (Speed) —— ChecKed
2)Check kiri kanan(cermin) —— ChecKed
3)Lepas stereng untuk menentukan tayar mana —— ChecKed
4)Pasang lampu kecemasan —— ChecKed
5)Berhenti —— Initiate

Setelah berhenti dengan selamat di stesen minyak Esso, tgk je la gambar..tak tahu nk ckp apa

null
huhuhu…hancussss

and…the best part is…kat stesen minyak tu ada service centre…haha..mmg lucky….coz..I dont know how to change the damn tyre…:oops:

null

null
Penukaran sedang dilakukan

null
Spare tyre…haiz~

Disebabkan tayar pecah, ayah aku kene la gi naik teksi..huhu88|

Lepas dah settle tyre tu, gi jap PNB nk print statement,

null

null

null

Well, lepas dah settle PNB, trus gi IJN..tak abis lagi sesi fisio..jadi gi la kat kantin jap…tak lunch lagi doohh

null
Roti jala + kuah pasta + coleslaw = what the heck?:>

null
I’m cool??No la..I’m hawt!

Sekitar di IJN

null
Cleanliness is very important

null
Ahhh…i like that gel..

null
My and Our Heart is the same:oops::roll:

null
:no::.

null
Yeah…”notes”…aku amek je semua kat kaunter..for reference/reading..

Dah abis sesi fisio tu..ada la beberapa gambar sempat SNAP….pasni tak gi da;D

null
Aku x pnh pun naik ambulan…mcm seronok je:>:oops:

null

Ok…tata..tu je buat masa ni..:))

Akhir kata
Jagalah jantung anda dengan baik